Sminkkurs stockholm

PRIVAT SMINKKURS


Boka en professionell sminkkurs på salong och lär dig grunderna steg för steg och utveckla ditt sätt att sminka ditt eget ansikte. Välj inriktning enligt önskemål eller satsa på en makeup till vardags eller fest. Du lär dig tekniker, hur du väljer rätt produkter och vart du ska applicera dem för att framhäva dina drag.  Efter att kursen är utförd får du ett mail med hela produktlistan på allt vi använt under kursen.

Tid | 
60-90 min Pris | 2700 Kr Plats | På salong i Sthlm

BOKNING:  Skicka ett mail till [email protected] vid intresse 

OBS! Just nu tar jag emot begränsat med nya kunder pga högt tryck på bokningen. Maila mig för väntelista.

 

BOKA SMINKKURS

"En mycket givande och trevlig sminkkurs. Nu vet jag vilka produkter som passar just mig och hur jag använder dem på bästa sätt. Lina förklarar och visar på ett väldigt inspirerande och pedagogiskt sätt och får det som verkar krångligt mer begripligt. Jag fick många bra tips och knep att tänka på som kommer göra stora skillnader. Jag kan varmt rekommendera att boka en tid hos Lina!"

- Pernilla Hällgren, 37 år 

LÅT OSS UTVECKLA DINA SMINKKUNSKAPER TILLSAMMANS! 


Det finns tusentals videos och kurser där ute, fyllda med sminktips och steg för steg tutorials men majoriteten av mina kunder har varken tid eller ork att leta fram tips och knep som passar dem. Jag skräddarsyr den privata makeupkursen utifrån dig och din kunskap och ser till att du lämnar salongen med nyttiga tips som ger snabba resultat och tydlig förändring i din makeuprutin! /Lina

"Sminkkursen hos Lina gav mig precis det jag behövde – en genomgång av de produkter som passar mig samt hur jag ska använda dem för att få till en fräsch sminkning som håller hela dagen. Lina gjorde det krångliga begripligt och inspirerade mig dessutom att våga testa lite nytt. Kan varmt rekommendera det! "

- Jennie Sandström, 52 år
 

FAQ - Vanliga frågor och svar

BOR DU INTE I STOCKHOLM?

Ingen fara, jag har bla skapat en lärorik brynkurs som du kan gå online - vart du än befinner dig och i den takt som passar dig!

TILL ONLINEKURSER