ÖVRIGA TJÄNSTER


Söker du en Makeup Artist inför ett kommande uppdrag? Jag har många års erfarenhet i branschen och gör sminkjobb inom allt från reklam/tv till event. Dessutom har jag stor scen- och kameravana och älskar att hålla föredrag inför både små och stora grupper. 

"Att vara lyhörd är en viktig del av skapandet och är en av mina främsta egenskaper."

TILL PORTFOLIO

"Efter 17 i år skönhetsbranschen har jag en god vana av att känna av och skapa god stämning i och utanför rummet. För mig är dessutom servicen runt uppdraget minst lika viktig, från första mailkontakt till själva arbetsdagen."

 

BAKGRUND


Lina Ekh är en välrenommerad Makeup artist, baserad i Stockholm, som jobbat över 17 år i skönhetsbranschen. 

Under sin karriär har hon hunnit med att driva en framgångsrik makeupbutik i centrala Sthlm, varit Internationell regionschef för ett välkänt kosmetikmärke samt varit L'Oréal Paris Sveriges officiella Makeup artist.

2013 valde Lina att satsa helhjärtat på sitt egna företag, Makeupbylina AB, vilket ledde till att hon la mer fokus på blogg och sociala medier under samma namn, @makeupbylina.

Sedan dess har Lina delat med sig av sin makeupkunskap och inspirerat flera tusentals följare till att utvecklas inom skönhet!

LÅT OSS JOBBA IHOP!


För företags- och annonsförfrågningar så som samarbeten, event, föreläsningar eller andra frilansuppdrag. Maila mig så återkommer jag med en offert.

KONTAKTA MIG