VÄLKOMMEN TILL MIN KURSPORTAL!

 

Efter månader av hårt jobb bakom kulisserna lanserar jag nu äntligen min kursportal med onlinekurser! Först ut släpper jag kursen "Lyckas med dina ögonbryn", en digital version av min populära ögonbrynskurs som jag i vanliga fall håller på salong i Stockholm.

Under kursen kommer du att få lära dig allt om hur du formar, klipper och färgar till hur du med små enkla medel stylar dina ögonbryn på bästa sätt! 

Oavsett om du är nybörjare eller inte så är det bra att ha lärt sig grunderna för att få till det perfekta resultatet. Det kommer att spara dig både tid och pengar! 

"Majoriteten av mina kunder har varken tid eller lust att leta bland alla de tusentals videos som finns där ute för att hitta de sminktips som är rätt för dem. Jag har istället skräddarsytt en brynkurs och samlat alla tips och trix som du behöver för att få bästa resultat och en tydlig förbättring av dina ögonbryn!" 

GÅ MIN ONLINEKURS -  VART DU VILL, NÄR DU VILL!

 

LYCKAS MED DINA ÖGONBRYN! 

Pris | 595 kr Tid | 60 min 

I den här kursen kommer du få lära dig grunderna i hur du plockar, färgar och formar dina ögonbryn. Du får lära dig vilken färg och nyans som är rätt för dig och du kommer även att få kunskap om vilka typer av produkter och tekniker som finns för att du enkelt ska kunna styla dina bryn. 

KÖP KURSEN HÄR

LÄROPLAN

Kursen inleds med en introduktion följt av sju lektioner uppdelade i olika kategorier. Du kommer när som helst att kunna gå tillbaka, pausa eller hoppa fritt mellan de olika lektionerna. Efter avslutad kurs kommer du att få tillgång till en full produktlista, rekommendationer samt en Q&A där du får ta del av vanliga frågor och svar. Kursen är tillgänglig i 90 dgr.

LEKTION 1 - Ögonbrynets betydelse

LEKTION 2 - Riktlinjer och form

LEKTION 3 - Så plockar du och trimmar dina ögonbryn

LEKTION 4 - Så väljer du rätt färg och nyans

LEKTION 5 - Så färgar du dina ögonbryn

LEKTION 6 - Vilka produkter passar dig?

LEKTION 7 - Så fyller du i dina ögonbryn

"Lär dig grunderna i hur du formar ögonbrynen för att få till det perfekta resultatet. Det kommer att spara dig både tid och pengar!" 

OM DIN LÄRARE


Lina Ekh är en välrenommerad makeup artist, baserad i Stockholm, som jobbat över 16 år i skönhetsbranschen. Hon vänder sig både till privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Lina har under sin karriär hunnit med att driva en framgångsrik makeupbutik i centrala Sthlm, varit Internationell regionschef för ett välkänt kosmetikmärke samt varit L'Oréal Paris Sveriges officiella makeup artist.

2013 valde Lina att satsa helhjärtat på sitt egna företag, Makeupbylina AB, vilket ledde till att hon la mer fokus på sociala medier under samma namn @makeupbylina. Sedan dess har Lina delat med sig av sin makeupkunskap och inspirerat flera tusentals följare till att utvecklas inom skönhet!

FAQ - Vanliga frågor och svar