BRYNKONSULTATION


Boka en privat brynkonsultation på salong och låt dina ögonbryn bli professionellt omhändertagna. Få rådgivning i vilken färg och form som passar just ditt ansikte utifrån toner och ansiktsstruktur. Lär dig att plocka fram rätt form på dina ögonbryn och definiera dem sedan med hjälp av en brynfärgning. Du får även tips och råd om hur och med vilka brynprodukter du kan sminka dig med för att få fram dina drömbryn varje dag!

BROW DEFINE & RESHAPE* (Ny kund eller om extra tid behövs) 
Tid | 45 min Pris | 695 kr Plats | På salong i Sthlm

BROW DEFINE & RESHAPE (Återbesök)
Tid | 30 min Pris | 595 kr Plats | På salong i Sthlm

*OBS! Finns inga tider upplagda betyder det att det är fullbokad. Maila [email protected] för väntelista.

BOKA TID HÄR! *

"Linas brynkonsultationer är det enda som har hållit mina bryn snygga i flera år. Jag har gått hos henne en gång i månaden i cirka sex år och hon skapar magi varje gång. Hon är en mästare på att lära ut vilken färg och form som passar just dig och hon gör det enkelt att hänga med och förstå."

- Johanna Sörman, 30 år
 

LÅT OSS STARTA DIN BRYNRESA! 


Ögonbrynen är ett av våra främsta  karaktärsdrag som kan komma att definiera en stor del av vår look! Att bemästra dem kan däremot vara en konst då vi alla har olika förutsättningar när det kommer till form, benstruktur och färg. Låt oss starta din brynresa tillsammans för att nå ditt bästa resultat!  /Lina

"Med åren hade både min färg och form på ögonbrynen försvunnit. Dessutom hade jag inte så mycket hår att jobba med! Efter ett par brynkonsultationen har jag fått en helt ny look! "

- Solveig, 63 år
 

FAQ - Vanliga frågor och svar

BOR DU INTE I STOCKHOLM?

Ingen fara, jag har skapat en lärorik ögonbrynskurs för dig som du kan gå online - vart du än befinner dig och i den takt som passar dig!

TILL ONLINEKURSER