BRÖLLOPSSMINKNING


Att leja bort din bröllopsmakeup till en erfaren Makeup Artist med kvalité kan vara ett bra val inför din kommande bröllopsdag. Detta för att du ska kunna njuta fullt ut och känna dig trygg i att din bröllopssminkning håller i timmar och gör sig bra både på bild och i verkligheten! Dessutom ska all kontakt innan bröllopsdagen vara enkel, smidig och proffsig så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt!

Obs! Svar kan dröja på mail då jag fram till Dec 2022 är på mammaledighet. Läser av mailen sporadiskt och återkommer så fort jag har möjlighet.

"All kontakt innan bröllopsdagen ska vara enkel, smidig och proffsig så att du kan koncentrera dig på det som är viktigt!"

 

 

LÅT OSS PLANERA DIN BRÖLLOPSMAKEUP! 


Efter 17 år skönhetsbranschen har jag, som professionell Makeup Artist, en god vana av att känna av och skapa god stämning i och utanför rummet. För mig är dessutom servicen runt bröllopet minst lika viktig, från första mailkontakt till själva bröllopsdagen. Att vara lyhörd är också en viktig del av skapandet och är en av mina främsta egenskaper. /Lina

"Att vara lyhörd är en viktig del av skapandet och är en av mina främsta egenskaper."

 

SÅ GÅR DET TILL NÄR DU BOKAR DIN BRÖLLOPSMAKEUP!

STEG 1: OFFERTFÖRFRÅGAN


Första steget är att maila mig för datum- och offertförfrågan till [email protected],se till att få med följande information:

- Datum & tid för bröllopet.
- Platsen för bröllopet samt vart själva förberedelserna kommer äga rum.
- Om det är fler än bruden som vill göra sig i ordning på bröllopsdagen.

Är datumet ledigt skickas en offert i vändande mail. Efter att den accepterats skickas fler bokningsdetaljer så att du har en tydlig koll på vad som gäller från start.

STEG 2: BRUDKONSULTATION


Nästa steg blir att boka in en träff för provsminkning. Detta för att vi båda ska trivas med varandra och för att du ska få känna dig trygg i att sminkningen blir som du vill på bröllopsdagen.

Vanligtvis bokas konsultationen 4-8 veckor innan bröllopsdagen men kan bokas tidigare om så önskas. 

Konsultationen tar ca 1h och görs på salong Lyko Concept Hair. 

Efter konsultationen skickas en produktlista till dig på allt som används.

STEG 3: BRÖLLOPSDAGEN


På själva bröllopsdagen kommer jag ut till dig på plats och tar med mig allt vi använt!

Här sminkar jag dig efter vad vi kommit fram till under konsultationen men skulle vi behöva anpassa den något gör vi självklart det om det behövs.

Makeupen görs med fördel efter att du gjort ditt hår. Detta för att undvika spray och annat som kan påverka sminket.

Tidsmässigt kan du räkna med att det tar ca 1-1,5 h så att vi har lite marginal.

BOKA BRÖLLOPSMAKEUP

"Makeupen görs med fördel efter att du gjort ditt hår. Detta för att undvika hårspray och annat som kan påverka sminket."

FAQ - Vanliga frågor och svar